En Español
Lipsig, Shapey, Manus & Moverman, P.C Logo
FREE CONSULTATION: 212-285-3300
OPEN PRACTICE AREAS

Udhëzues aksidenti në ndërtim për punëtorët e lënduar në NYC

Si të mbroni të drejtat tuaja pas një aksidenti ndërtimi në New York

Kudo që shikoni në New York City, mund të shihni ndërtime në forma të ndryshme. Pavarësisht se bëhet fjalë për punë në rrugë, skela për riparime në ndërtesa, ndërtime të reja ose projekte të tjera, ndërtimi është një industri i cili në qytet që nuk fle kurrë. Çdo projekt kërkon një ekip punëtorësh ndërtimi, kontraktorë dhe individë e kompani të tjera të cilët duhet të punojnë së bashku për të përfunduar ndërtimin në mënyrë të sigurt dhe efikase.

Fatkeqësisht, ne dëgjojmë rregullisht në lajme për aksidentet e ndodhura në vendin e ndërtimit – dhe shumë prej aksidente dhe lëndime nuk shfaqen në media. Realiteti është se sado e nevojshme të jetë, ndërtimi është një industri shumë e rrezikshme dhe aksidentet e dëmtimet ndodhin rregullisht. Punëtorët e ndërtimit e dinë që ata vënë shëndetin e tyre në rrezik çdo ditë, dhe disa prej tyre përballen me realitetin e trajtimit të lëndimeve të rënda.

Ndërsa ligjet e kompensimit të punëtorëve në New York kërkojnë që punëdhënësit siç janë kompanitë e ndërtimit, të kenë siguracion që do të mbulojë shpenzimet mjekësore dhe humbjet e tjera të punëtorëve të dëmtuar të ndërtimit. Sidoqoftë, përfitimet e kompensimit të punëtorëve janë të kufizuara dhe shpesh jo të mjaftueshme për të mbuluar humbjet e plota që rrjedhin nga një dëmtim. Në shumë situata, përgjegjësia e palëve të treta mund të hyjë në lojë dhe të sigurojë kompensim shtesë, megjithëse kjo mund të jetë e vështirë të identifikohet.

Pas një aksidenti ndërtimi, është gjithmonë kritike të diskutoni të drejtat tuaja dhe të gjitha opsionet e mundshme për kompensim me një avokat të specializuar në aksidentet e ndërtimit në New York City. Për të diskutuar situatën tuaj specifike, ju lutemi kontaktoni firmën juridike të Lipsig, Shapey, Manus & Moverman, P.C. Më poshtë është një përmbledhje e aksidenteve të ndërtimit në NYC dhe të drejtat e punëtorëve të lënduar.

Si Ndodhin Aksidentet në Ndërtim

Aksidentet në ndërtim mund të ndodhin në shumë, shumë mënyra të ndryshme. Vendet e punës kanë shumë pjesë lëvizëse, bashkëpunëtorë dhe llogore të paqëndrueshme, struktura, sisteme elektrike dhe më shumë. Shtoni makineri të rënda, mjete elektrike, gërmime dhe rrënime dhe më shumë, nuk është befasi sesi aksidentet mund të ndodhin në një larmi kaq të gjerë mënyrash.

Administrata e Sigurisë dhe Shëndetit në Punë (OSHA) ka konsideruar katër lloje aksidentesh si “katra fatale” të ndërtimit për shkak të shkallës së lartë të vdekjeve që rezultojnë nga këto aksidente. Më poshtë janë disa informacione mbi këto katër aksidente fatale.

Bie

Ky është shkaku numër një i lëndimeve fatale në industrinë e ndërtimit, dhe qindra punëtorë ndërtimi vdesin çdo vit nga rrëzimet. Ka shumë lloje të ndryshme rreziqesh që mund të rezultojnë në rënie, duke përfshirë:

 • Hapësira pune të pambrojtura – Punëtorët shpesh duhet të punojnë në hapësira që nuk kanë parmakë të duhur, ose që kanë vrima në mure ose dysheme. Qoftë edhe një hap i gabuar mund të bëjë që një punëtor të bjerë nga një hapësirë ​​e pasiguruar.
 • Skelat e gabuara – Skelat janë të nevojshme për shumë projekte ndërtimi në New York, megjithatë shumë kompani nuk arrijnë të sigurojnë që skelat janë ndërtuar siç duhet. Kjo mund të çojë në shembje të skelave që dëmtojnë punëtorët që ndodhen mbi dhe poshtë strukturës. Shumë punonjës mund të kenë nevojë të punojnë në skela në një hapësirë ​​të kufizuar së bashku me mjete dhe materiale, gjë që mund t’i bëjë ata të bien nga skela që ndodhet shumë më lart.
 • Keqpërdorimi i shkallëve – Shumë punë në ndërtim kërkojnë përdorimin e shkallëve për të arritur në vende të larta kur nuk është ndërtuar skela. Shkallët shumë shpesh vendosen në mënyrë jo të duhur ose të mbështetura në mënyrë jo të përputhur me hapësirën. Nëse një shkallë është e paqëndrueshme për çfarëdo arsye, punëtorët mund të bien në tokë.
 • Shufrat e ekspozuara – Në shumë situata, vendet e ndërtimit kanë të ekspozuara shufra që dalin nga strukturat e ndërtimit. Kur një punëtor bie, ata mund të bien mbi njërën prej këtyre shufrave të mprehta të çelikut, e cila mund të shkaktojë lëndime vdekjeprurëse, duke përfshirë edhe nguljen.

Edhe nëse një punëtor ndërtimi i mbijeton njërit prej këtyre skenarëve të rënies, ata mund të pësojnë lëndime katastrofike, të tilla si dëmtimi i palcës kurrizore ose dëmtime traumatike të trurit.

Goditje nga Objektet

Shumë objekte të ndryshme të madhësive dhe formave të ndryshme lëvizin vazhdimisht nëpër zonat e ndërtimit, dhe shumë prej tyre mund të godasin punëtorët. Më poshtë janë disa shembuj se si një punëtor ndërtimi mund të goditet nga një objekt në lëvizje:

 • Automjetet – Punëtorët e ndërtimit mund të goditen nga automjetet në të gjitha llojet e vendeve të ndërtimit, veçanërisht në zonat e punës në rrugë. Këto automjete mund të përfshijnë makina pasagjerësh, por edhe pajisje të rënda si kamionë mbeturinash, buldozerë, vinça e shumë të tjerë.
 • Rënia e objekteve – Shumë punë ndërtimore zhvillohen në vende të larta dhe mund të përfshijnë mjete, materiale dhe objekte të tjera. Këto objekte mund të rrëshqasin lehtësisht nga dora e dikujt ose të bien nga skelat, shkallët ose çatitë dhe të godasin dikë që qëndron poshtë. Kur një çekiç ose shufër çeliku bie dhe godet dikë, ata mund të pësojnë trauma në kokë dhe lëndime të tjera të rënda.
 • Materialet – Pajisjet e rënda punojnë për të lëvizur mure të rënda ndërtmi, fletë gipsi, dhe materiale të tjera për t’i ngritur dhe vënë ato në vend. Këto materiale lëkundëse mund të godasin punëtorët, ose mund të bien nga pozicionet e tyre në ndërtesa nëse nuk janë vendosur dhe mbështetur siç duhet.

Shumë objekte që bien janë jashtëzakonisht të rënda dhe mund të shkaktojnë lëndime serioze traumatike nëse godasin një person në një vend ndërtimi.

Goditje elektrike

Aksidentet elektrike janë të zakonshme në ndërtim, pasi shumë vende kanë sisteme elektrike të pabazuara ose pjesërisht të përfunduara. Këto aksidente mund të rezultojnë nga kontakti me linjat e energjisë, mbrojtja jo cilësore nga defektet që mund të jenë në tokë, përdorimi jo i duhur i pajisjeve dhe shumë më tepër. Goditjet elektrike fatale janë rreziku kryesor i aksidenteve elektrike, punëtorët mund të mbijetojnë por të pësojnë djegie, lëndime të brendshme, arrest kardiak dhe lëndime të tjera.

Ngecur midis dy objekteve

Disa ndërtime mund të kapen brenda ose midis objekteve, dhe kjo mund të përfshijë shembje hendeku, aksidente gërmimi, ngecje në makineri të rënda dhe shumë lloje të tjera. Ky lloj aksidenti mund të ndalojë oksigjenin e një punëtori, të shkaktojë të shtypura, të rezultojë në amputime dhe më tepër. Këto aksidente shpesh ndodhin për shkak të inspektimit jo të saktë, mungesës së politikave dhe pajisjeve mbrojtëse, vendeve të pasigurta të ndërtimit, dështimeve të pajisjeve dhe çështjeve të tjera.

Aksidente të tjera të zakonshme

Ka shumë aksidente të tjera që mund të ndodhin përveç katërshes fataleve, dhe disa nga arsyet e këtyre aksidenteve dhe lëndimeve përfshijnë:

 • Incidentet me skela
 • Mungesa e komunikimit në lidhje me rreziqet
 • Mungesa e rënies ose mbrojtja e sigurisë
 • Dështimet e makinerisë
 • Keqpërdorimi ose keqfunksionimi i veglave elektrike
 • Mungesa e ruajtjes së makinës
 • Siguria e papërshtatshme e rrugës
 • Shkeljet e kodit të sigurisë
 • Mungesa e dizenjimit të duhur të vendndodhjes
 • Mungesa e inspektimit të duhur të vendit
 • Punëtorë të pa trajnuar
 • Shpërthime ose zjarre
 • Ekspozimi kimik
 • Pajisje të dëmtuara
 • Ruajtja jo e duhur e materialeve

Nuk mungon kur bëhet fjalë për shkaqet e ndryshme të mundshme të aksidenteve në ndërtim. Pavarësisht se si ndodh një aksident, ai mund të rezultojë në dëmtimin e jetës së punëtorëve, duke çuar në humbje të mëdha.

Kostot e Lëndimeve të Ndërtimit

Lëndimet në ndërtim mund të jenë të kushtueshme në shumë mënyra të ndryshme. Disa kosto janë relativisht të dukshme, ndërsa të tjerat mund të jenë më pak të pritshme, por gjithsesi po aq të kushtueshme. Më poshtë janë disa nga kostot kryesore të dëmtimeve të ndërtimit.

Shpenzimet mjekësore – Lëndimet e rënda kërkojnë trajtim urgjent, dhe shumica e lëndimeve të ndërtimit bien në këtë kategori. Faturat mjekësore mund të përfshijnë transportin urgjent, kujdesin e traumave emergjente, operacionet, shtrimin në spital, kujdesin intensiv, medikamentet, pajisjet mjekësore, terapinë rehabilituese dhe kujdesin e vazhdueshëm në të ardhmen.

Të ardhurat e humbura të punëtorëve – Lëndimet serioze mund t’i mbajnë punëtorët e ndërtimit jashtë punës për një periudhë të gjatë kohe. Punëtorët mund të humbasin mijëra dollarë gjatë një jave, dhe këto humbje do të vazhdojnë të grumbullohen gjithnjë e më shumë për sa kohë ata janë pa punë. Disa punëtorë pësojnë dëmtime të përhershme që i mbajnë ata jashtë punës ndërtimore dhe atyre mund t’u duhet të gjejnë punë me pagë më të ulët ose të mbështeten në përfitimet e personave me aftësi të kufizuara për të jetuar. Humbjet monetari të një punëtori ndërtimi mund të shtohen shpejt.

Vonesat e projektit – Punëtori i dëmtuar nuk është i vetmi që vuan për shkak të një dëmtimi të rëndë, por edhe kompania e ndërtimit gjithashtu. Kur një punëtor ndërtimi është jashtë për shkak të një dëmtimi, kompania mund të humbasë dikë që mund të jetë specialist në një lloj pune të caktuar dhe të punosh me staf të reduktuar mund të shkaktojë vonesa. Për të mos përmendur, puna do të duhet të ndalet kur të ndodhë një aksident për të siguruar që të gjithë të kenë trajtimin që i nevojitet. Pas një aksidenti, OSHA mund të hetojë situatën, e cila mund të shkaktojë ndërprerje të punës për shkak se çdo problem sigurie duhet të adresohet dhe zgjidhet dhe kjo do ta vendosi projektin në pauzë për disa kohë.

Kostot e sigurimit – Kur një punëtor ndërtimi lëndohet, ata mund të paraqesin një kërkesë për kompensim duke kërkuar përfitime për dëmtimet e tyre. Sidoqoftë, primet e siguracioneve për kompaninë e ndërtimit mund të rriten shpejt, madje edhe me një kërkesë të vetme. Rimbursimi i humbjeve nga rritja e kostove pas një aksidenti mund të kërkojë një sasi të konsiderueshme dhe shumë kompani ndërtimore marrin një goditje të fortë financiare pas aksidenteve.

Kostot e procesit gjyqësor – Nëse një kompani ndërtimore nuk ka sigurimin e nevojshëm të kompensimit të punëtorëve ose nëse një kompani përballet me përgjegjësi të palëve të treta për një aksident, ata mund të përballen me padi për dëmtime personale. Kompanitë do të duhet të paguajnë për përfaqësim mbrojtës ligjor, dhe megjithatë, shumë paditës të dëmtuar janë në gjendje të fitojnë padinë, duke çuar në dënime të kushtueshme ndaj kompanive.

Kur bëhet fjalë për këto kosto të mëdha, gjithmonë ia vlen të parandaloni aksidentin. Kur kompanitë e ndërtimit po zbatojnë politikat e sigurisë për një projekt të veçantë, ata mund të mendojnë se është shumë e kushtueshme për të mbuluar të gjitha bazat dhe për të siguruar që çdo kërkesë e sigurisë të adresohet dhe inspektohet rregullisht. Ndërsa mund të duket sikur disa standarde OSHA janë ekstreme dhe të panevojshme, megjithatë, mosrespektimi i këtyre standardeve mund të rezultojë në të gjitha kostot e mësipërme, ndër të tjera. Në shumicën e situatave, ia vlen që kompanitë të punojnë shumë për t’i mbajtur punonjësit të sigurt paraprakisht, në vend që të lëshojnë përfitime dhe kompensime të tjera pasi të ndodhë një aksident.

E drejta juaj për përfitimet e kompensimit të punëtorëve

Shumica e kompanive janë të detyruara me ligjin e New York-ut që të mbulojnë kompensimin e duhur të punëtorëve. Ky mbulim duhet të zbatohet për dëmtimet fizike, sëmundjet profesionale, ekspozimin toksik dhe kushtet e tjera shëndetësore që ndodhin në punë. Lëndimet mendore në përgjithësi nuk mbulohen nga kompensimi i punëtorëve, por përfitimet mund të jenë të disponueshme më vonë në kushte afatgjata.

Sidoqoftë, punëtorët e dëmtuar nuk duhet të presin që të marrin përfitime automatikisht. Në vend të kësaj, ka afate për punëtorët që të ndërmarrin veprime për të paraqitur kërkesat. Pas një dëmtimi, punëtorët duhet të jenë të sigurtë se i njohin procedurat e duhura për të raportuar dëmtimet dhe paraqitjen e kërkesave, në mënyrë që ata të mos heqin dorë nga kompensimi që meritojnë.

Përfitimet që do të marrë një punëtor ndërtimi i dëmtuar do të varen nga rasti specidik i dëmtimeve të tyre. Disa përfitime përfshijnë:

 • Zëvendësimi i pagës deri në dy të tretat e pagës mesatare javore të punëtorit
 • Mbulimi i të gjitha kostove të arsyeshme të trajtimit mjekësor
 • Përfitimet e aftësisë së kufizuar të pjesshme ose të përhershme

Është mjaft e drejtpërdrejtë që nëse jeni të lënduar gjatë punës në ndërtim, duhet të merrni përfitimet e mësipërme sipas nevojës. Fatkeqësisht, shumë punëtorë përballen me sfida në marrjen e përfitimeve të plota që u nevojiten, pasi siguruesi i kompensimit të punëtorëve mund të jetë i vështirë për t’u përballuar.

Këto janë kompani sigurimesh si çdo lloj siguracioni tjetër, dhe përparësia e tyre është rritja e fitimeve, që do të thotë zvogëlim i kërkesave kurdo që të jetë e mundur. Kompanitë e sigurimeve mund të përpiqen t’ju sfidojnë duke paraqitur kundër-argumente të tipit:

 • Nëse dëmtimi juaj ishte i lidhur me punën
 • Serjoziteti i dëmtimeve tuaja
 • Nëse keni nevojë për të gjitha trajtimet mjekësore të marra
 • Nëse keni nevojë të merrni leje në punë për aq kohë sa ju është dashur
 • Nëse jeni me aftësi të kufizuara ose mund të ktheheni në punë

Nëse kërkesa juaj mohohet ose nuk përfshin përfitimet që ju nevojiten, mund t’ju duhet të kundërshtoni vendimin e kompanisë së sigurimeve. Për ta bërë këtë mund të kërkojë pjesëmarrjen në një seancë para një gjyqtari të së drejtës administrative. Kjo duhet të bëhet me ndihmën e një avokati me përvojë të aksidenteve në ndërtim, i cili e kupton se si funksionon sistemi i kompensimit të punëtorëve të New York-ut dhe si zbatohen ligjet për punëdhënësit dhe kompanitë e sigurimeve.

Ligjet e Skelave në Nju Jork dhe Përgjegjësia e Palëve të Treta

Siç u përmend më lart, mund të ketë palë të treta që mund të mbajnë përgjegjësi për aksidentet dhe dëmtimet në ndërtim. Kjo është e rëndësishme, pasi kompensimi i punëtorëve nuk do të mbulojë gamën e plotë të humbjeve që mund të përjetoni pas një aksidenti në ndërtim. Një kategori situatash në të cilën është e zakonshme që palët e treta të marrin përgjegjësi janë rastet e aksidenteve në skela.

New York ka një Ligj të veçantë për Skelat (Ligji i Punës të New tork-ut § 240) që adreson përgjegjësinë kur një punëtor ndërtimi bie nga lartësitë ose goditet nga një objekt që bie. Kur kjo ndodh gjatë punës në një ndërtesë apartamentesh, ndërtesa tregtare ose shtëpi me shumë familje, kontraktuesi, pronari i pronës dhe/ose qiramarrësi mund të mbahen përgjegjës për dëmtimet dhe humbjet e punëtorit. Kjo është përgjegjësi absolute dhe në përgjithësi, çështja e vetme që zakonisht kundërshtohet në këtë lloj kërkese është shuma e dëmit të kërkuar nga punëtori i dëmtuar.

Për shkak se përgjegjësia mund të jetë e kushtueshme kur një kërkesë përfshin një dëmtim serioz nga një objekt i rrëzuar, shumë palë të treta sfidojnë rastin nëse kjo përfshihet apo jo. Së pari, lloji i duhur i ndërtesës duhet të jetë vendi i aksidentit. Për më tepër, puna duhet të jetë në strukturë, e cila mund të përfshijë ndërtesa, ura, garazhe, tunele, rezervuare uji e shumë të tjera. Si përfundim, puna e ndërtimit duhet të përfshijë një nga kategoritë si në vijim:

 • Prishja
 • Ngritja
 • Ndryshimet
 • Riparimet
 • Pastrim
 • Riparime të një ndërtese
 • Lyerja
 • Ngritja e skelave, shkallëve, varëseve, rrotave, mbajtëseve, hekurave, mbajtëseve, litarëve ose pajisjeve të tjera të tilla

Mirëmbajtja rutinore, pastrimi i brendshëm i shtëpisë, ndërrimi i llambave, inspektimet, shpëtimi i një prone nga vjedhja dhe punë të tjera të ngjashme nuk përfshihen.

Është e rëndësishme të kërkoni ndihmë ligjore nëse një aksident ku përfshihet rënia e personave ose rënia e një objekti për të siguruar që të drejtat tuaja mbrohen sipas Ligjit të Skelave. Një avokat mund t’ju ndihmojë të kërkoni kompensim nga palët e treta për t’u siguruar që të merrni rimëkëmbjen maksimale financiare të disponueshme në rastin tuaj.

Hapat që duhet të ndërmerrni pas Aksidentit tuaj të Ndërtimit

Përfitimet e kompensimit të punëtorëve dhe kompensimi i palëve të treta nuk garantohen kurrë. Gabimet gjatë procesit të kërkesës mund të shkaktojnë probleme që mund të rezultojnë në mohime ose një ulje të konsiderueshme të kompensimit. Ka hapa që mund të ndërmerrni pas aksidentit tuaj në ndërtim që mund të ndihmojnë në ruajtjen e të drejtave tuaja.

 • Merrni trajtimin mjekësor që ju nevojitet – gjendja juaj fizike dhe shëndeti duhet të jenë përparësia juaj, dhe gjithmonë duhet të merrni ndihmë urgjente kur keni nevojë për të. Edhe nëse nuk keni nevojë për ambulancë ose ndihmë të menjëhershme, prapë duhet të shkoni në dhomën e urgjencës ose tek mjeku juaj sa më shpejt të jetë e mundur. Trajtimi i duhur dhe në kohë mund të ndihmojë në sigurimin e një shërimi të plotë kur është e mundur sa më shpejt të jetë e mundur. Ju gjithashtu mund të merrni një diagnozë të regjistruar dhe rekomandime për trajtim afatgjatë që mund t’i paraqisni si pjesë e kërkesës suaj.
 • Raportoni aksidentin e ndërtimit – Kompensimi i punëtorëve kërkon që ju të raportoni aksidentin dhe dëmtimet tek punëdhënësi juaj në kohën e duhur. Nëse keni nevojë për trajtim urgjent, duhet të trajtoheni dhe më pas të raportoni aksidentin sa më shpejt që të keni mundësi. Vazhdoni ta mbani punëdhënësin tuaj të informuar në lidhje me zhvillimet e dëmtimeve tuaja gjersa situata përparon.
 • Sigurohuni që punëdhënësi juaj të paraqesë një raport – Punëdhënësi juaj duhet të paraqesë një raport me shkrim kur të mësojë për aksidentin dhe lëndimet. Ju duhet të siguroheni që të merrni një kopje të raportit, për të cilën keni të drejtë ta merrni, në mënyrë që ta rishikoni atë për saktësinë e situatës së treguar dhe ta mbani tek dokumentat tuaja.
 • Flisni me dëshmitarët – Në rast se shfaqen probleme në kërkesën tuaj në lidhje me mënyrën se si ndodhi dëmtimi, ju duhet të identifikoni njerëzit që kanë qenë dëshmitarë të aksidentit dhe të merrni parasysh dëshmitë e tyre, të cilat mund t’i referoni më vonë si pjesë e kërkesës suaj.
 • Shkruani dëshminë tuaj – Mund të ndodhë që t’ju duhet të rrëfeni atë që ndodhi disa herë gjatë një periudhe kohore dhe do t’ju duhet të jeni të saktë dhe të qëndrueshëm në atë që thoni. Një ide e mirë është që të shkruani atë që mbani mend sa më shpejt që të mundeni pas një aksidenti, kështu që ju mund t’i referoheni atoj dokumenti dëshmie sa herë që një palë ju pyet se çfarë ka ndodhur.

Së fundi, gjithmonë duhet të konsultoheni me një avokat me përvojë në aksidentet e ndërtimit. Avokati i duhur do të jetë në gjendje të ndihmojë me çdo hap të procesit të kompensimit të punëtorëve për të parandaluar vonesat dhe mohimet kurdo që të jetë e mundur. Një avokat gjithashtu mund të vlerësojë situatën tuaj për të përcaktuar nëse përgjegjësia e palëve të treta luan një rol në rastin tuaj dhe mund t’ju ndihmojë të ndiqni atë kërkesë.

A mund të më ndihmojë një avokat i aksidenteve në ndërtim në New York?

Kur kërkoni ndihmë nga një firmë juridike e specializuar në aksidentet e ndërtimit në New York shpesh keni një shans më të mirë për të marrë kompensim maksimal në rastin tuaj. Avokatët që kuptojnë plotësisht ligjin e kompensimit të punonjësve të New York-ut, Ligjin e Skelave dhe çështje të tjera të përgjegjësisë së palëve të treta mund të vlerësojnë rastin tuaj dhe të zbatojnë ligjin në një mënyrë që është më e dobishme për ju.

Një avokat mund të ndihmojë me shumë aspekte të çështjes, duke përfshirë:

 • Duke ju këshilluar për hapat që duhet të ndërmerrni pas një aksidenti
 • Sigurimi i kërkesës për kompensim të punëtorëve është paraqitur siç duhet
 • Komunikimi me kompaninë e sigurimeve
 • Negocimi kur oferta e përfitimeve është shumë e ulët
 • Paraqitja e dëshmive për të mbështetur serjozitetin e dëmtimeve tuaja, trajtimin tuaj mjekësor dhe lejen tuaj nga puna
 • Përcaktimi se kur palët e treta mund të jenë përgjegjëse sipas Ligjit të Skelave ose parimeve të neglizhencës
 • Llogaritja e shkallës së plotë të dëmeve tuaja të së shkuarës dhe të ardhmes
 • Paraqitja e kërkesave të duhura kundër palëve të treta
 • Paraqitja e padive për dëmtime personale kundër palëve të treta kur është e nevojshme
 • Trajtimi i të gjithë procesit gjyqësor, përfshirë negociatat e zgjidhjes dhe përfaqësimin në gjyq

Gjatë kohës që ju jeni duke u marrë me shërimin nga një dëmtim i rëndë, gjëja e fundit që dëshironi është të bëni vajtje-ardhje në procesin e sigurimit ose ligjor. Lajmi i mirë është se me firmën e duhur juridike që trajton çështjen tuaj, ju mund të përqendroheni në kujdesin mjekësor dhe rimëkëmbjen tuaj me më pak stres se si do të mbuloni humbjet tuaja financiare.

Diskutoni të drejtat tuaja me një Prokuror të Aksidenteve të Ndërtimit në New York

Aksidentet në ndërtim janë ngjarje komplekse që mund të rezultojnë në dëmtime afatgjata në jetë për punëtorët e ndërtimit. Edhe pse ka metoda të rimëkëmbjes financiare pas një aksidenti në ndërtim, këto metoda rralëherë janë të lehta. Është e rëndësishme që të keni ekipin e duhur ligjor që punon për ju për të siguruar që të merrni kompensimin e plotë që meritoni për shpenzimet tuaja mjekësore, të ardhurat e humbura, paaftësitë dhe dhimbjen e vuajtjet.

Avokatët e aksidenteve të ndërtimit në qytetin e New York-ut në Lipsig, Shapey, Manus & Moverman, P.C., merren si me kërkesat për kompensim të punëtorëve ashtu edhe me pretendimet e palëve të treta pas dëmtimeve të rënda të punëtorëve të ndërtimit. Na kontaktoni në internet ose telefononi 917-336-4256 për një vlerësim pa pagesë të rastit tuaj konkret, si dhe për të mësuar se si mund të ndihmojmë në situatën tuaj.

Related Pages

CONTACT US TODAY

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

FEATURED REVIEW
"This law firm has great lawyers!" I had an accident and they got me what I deserved for my injury. They treat you like you are part of their family. If anyone needs a lawyer I will recommend this firm."