En Español
Lipsig, Shapey, Manus & Moverman, P.C Logo
FREE CONSULTATION: 212-285-3300
OPEN PRACTICE AREAS

Avokatët e aksidenteve me shkallë të New York-ut

Përvojë në sigurimin e suksesshëm të vendimeve optimale për viktimat e aksidenteve me shkallë

Rënia nga shkallët është ndër aksidentet më të rrezikshme në vendin e punës – dhe ndër aksidentet më të rrezikshme në përgjithësi. Vetë puna e ndërtimit është një biznes i rrezikshëm, me përdorimin e makinerive të fuqishme dhe pajisjeve të rënda, duke shtuar se sasia e punës që kryhet në lartësi të larta ose në shkallë portative, mund të jetë edhe më e rrezikshme. Kur lëndoheni nga një rënie nga shkallët ose nga një lloj tjetër aksidenti në shkallë, lëndimet tuaja mund të jenë mjaft serioze, duke rezultuar në shërim që zgjat në kohë, kirurgji dhe rritje të faturave mjekësore për shërbimet e nevojshme. Avokatët tanë të shkëlqyer të NYC në Lipsig, Shapey, Manus & Moverman kanë një reputacion mbresëlënës duke ndihmuar viktimat si ju të rikuperohen plotësisht nga dëmet e tyre, duke përfshirë marrëvshjet midis dy palëve kur ka paqartësi apo konflikt dhe vendime gjykate multi milion dollarëshe.

Aksidentet e shkallëve

Administrata e Sigurisë dhe Shëndetit në Punë (OSHA) i rendit aksidentet e shkallëve në 10 shkeljet më të shpeshta të standardeve të sigurisë. Sipas Lajmeve të Sigurisë & Higjienës Industriale (ISHN), siguria në shkallë nuk do të thotë vetëm të hedhësh sytë ku vë hapin, por shumë më shumë. Të gjitha ato që vijojnë më poshtë janë të vlefshme:

Statistikat

Qendrat e Kontrollit dhe Parandalimit të Sëmundjeve (CDC) ndan një sërë statistikash aspak të bukura në lidhje me aksidentet në shkallë, duke përfshirë këtu:

Shkallët janë të lidhura ngushtë me rëniet e rrezikshme nga një lartësi në punë. Më tej, punëdhënësi juaj ka për detyrë t’ju sigurijë që ju të mos lëndoheni në një nga këto aksidente të rënda në shkallë, pra të sigurojë ambjentin e punës.

Ligjet e punës në New York mbrojnë punëtorët

Ligjet e punës të shtetit të New York-ut janë krijuar për të mbrojtur punëtorët nga lëndimet në vendin e punës. Për më konkretisht:

Vendimet tona dhe zgjidhjet e mosmarrveshjeve për lëndimet që përfshijnë shkallë

Si një nga firmat më të vjetra dhe më të respektuara të dëmtimeve personale në qytetin e NYC, ne kemi një reputacion të mirëpërcaktuar për sigurimin e zgjidhjeven e mosmarrëvshjeve midis dy palëve kur ka paqartësi apo konflikt dhe vendimeve të rëndësishme për klientët tanë, duke përfshirë këtu:

Firma jonë njihet gjerësisht për aftësitë e saj gjyqësore, përvojën me gjyqet dhe rezultatet e provuara në fund të cilat vijnë në formë të zgjidhjes së mosmarrëvshjes dhe vendimeve të gjyktës në shuma mjaft të konsiderueshme.

Na lejoni të mbrojmë të drejtat tuaja dhe të ndihmojmë në marrjen e kompensimit tuaj duke marrë atë çfarë ju takon

Nëse neglizhenca e dikujt tjetër sjell që ju të lëndoheni në një aksident me shkallë, avokatët e pamëshirshëm të aksidenteve me shkallë në Lipsig, Shapey, Manus & Moverman në New York City janë të përkushtuar të sjellin çështjen tuaj më të fortë në mbështetje të zgjidhjes më të favorshme të çështjes suaj. Ekipi ynë yjor ligjor do të mbrojë me zell kompensimin për të cilin ju keni të drejtë, ndaj ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni ose të na telefononi në 917-261-3064 për më shumë informacion.